Overstappen

vanaf je vorige pakket

Geen paniek

We snappen dat je beren op de weg ziet als je nu al een ander pakket gebruikt en over wilt stappen naar AutomaaT GO. In de loop der jaren hebben we een methode ontwikkeld om je zo goed mogelijk te helpen om over te stappen.

Historie overnemen

Je historie is natuurlijk enorm belangrijk. Wij kunnen van (bijna) alle garagesoftwarepakketten de historie overnemen. Op deze manier heb je al je klanten, voertuigen en historie al direct in AutomaaT GO staan. Als je wilt dan kunnen we al een proefomzetting doen in je proefversie.

Duidelijke checklist

Uiteraard hebben we ook wat informatie nodig. Denk hierbij aan inloggegevens van webshops van leveranciers, RDW-gegevens, etc. We hebben een duidelijke checklist waarop alles een-voor-een afgevinkt kan worden.

Instellen doen we samen

Jij weet wat je wilt en hoe je bedrijf werkt. Wij weten hoe AutomaaT GO werkt. Daarom stellen we het programma samen in om het zo goed mogelijk bij je bedrijf te laten passen.

Je eigen factuurontwerpen

Ben je tevreden met je huidige factuurontwerp? Dan zorgen wij ervoor dat hij ook zo in AutomaaT GO komt te staan. Netjes op jouw briefpapier en met jouw logo’s en gegevens.

De helpdesk is altijd dichtbij

Uiteraard kom je zaken tegen waarbij je niet weet hoe het werkt of waar je vragen over hebt. Onze helpdesk is altijd dichtbij. Je kunt direct vragen stellen via de chat, of je kunt ons natuurlijk via de telefoon bereiken.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hieronder je gegevens in en je kunt direct inloggen in je eigen online omgeving. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Basis

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook:  APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.


Verkoop

In de Module Autoverkoop houd je onder andere je autovoorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je auto-offertes, -orders en -facturen.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de autoverkoop.

 

Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

 

In combinatie met Occasion Online, kun je vanuit AutomaaT GO eenvoudig adverteren.

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de Module Voorraadbeheer.

 

Ideaal voor het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Extra

Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos.

 

Ook presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit.

 

Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Boekhouding

Extra

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.