Verkoop.

Sterker met je sales

Probeer
Fleetmate GO

nu
Gra
tis
In de Module Verkoop houd je onder andere je truck- en/of trailer voorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je truck- en/of trailer-offertes, -orders en -facturen. Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van verkoop. Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

Al je sales in één pakket

Doe je alleen Verkoop? Met de Module Basic Verkoop automatiseer je alle stappen. Van binnenkomst van de truck en/of trailer tot verkoop regel je met FleetMate GO. Jouw winst? Alles overzichtelijk in één pakket.

Een module waar je op kunt rekenen

Je ziet in één oogopslag je voorraad, klikt eenvoudig door naar de details van de truck en of trailer en kenmerken en voegt foto’s toe. Marge-voertuigen, BTW-voertuigen, BPM-berekening? Alles kan. Krijg je een inruiltruck of -trailer? Dan kun je er onder andere voor kiezen om een eindbedrag op de factuur te zetten. Over het algemeen is dat het bedrag dat je met je klant hebt afgesproken. Het programma rekent op de factuur dan automatisch je BTW, eventuele BPM en allerlei kosten voor je terug. Niet meer moeilijk doen met een rekenmachine, maar het programma voor je laten werken.

Extra kosten bijhouden = verlies voorkomen

Versleutel je in de tussentijd nog dingen aan de wagen? Dan boek je gemakkelijk deze kosten bij. Nooit meer verkoop je een truck of trailer per ongeluk met verlies.

Offertes

Wil jouw klant eerst een offerte hebben? Die maak je eenvoudig aan. Je kunt er zelfs voor kiezen om in de mailing naar je klant direct een link voor goedkeur (of, helaas, afkeur) van de offerte te plaatsen. Handig om extra snel te kunnen schakelen met je truck- en/of trailerverkoop. Natuurlijk heb je ook 24/7 overzicht over je uitstaande offertes en de status daarvan.

Foutloos factureren

Is de truck of trailer verkocht? Dan is factureren eenvoudig en razendsnel. Uiteraard naar je eigen factuurontwerp of e-mail en direct financieel correct verwerkt. Als je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Altijd je boekhouding puntgaaf op orde

Uiteraard wordt de facturering ook meteen netjes in je boekhouding verwerkt. Of je nu onze interne boekhouding gebruikt, of wilt koppelen met een extern pakket: alles kan.

Voorraad en geschiedenis

Deze module werkt je voorraad doorlopend bij. Inruilers plaatst hij automatisch in je voorraad. Later de historie van een (verkochte) truck of trailer inzien? Geen probleem. Alle bij jou ooit bekende kentekens vind je terug in de historielijst. Uiteraard samen met de complete geschiedenis.

Trucks en trailers online te koop aanbieden

Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om trucks en trailers online te plaatsen. Van je eigen website tot allerlei bekende portalen, zoals Marktplaats, AutoScout en AutoTrack. Hiervoor werken we samen met Hexon. Om je trucks en trailers direct vanuit FleetMate GO online te zetten met alle correcte informatie en foto’s kun je ons Occasion Online Pakket afnemen.

Probeer Fleetmate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar Fleetmate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

Basis

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK- en tachograaf afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Extra

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
De BPM berekening is natuurlijk automatisch.

.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.