Het Team.

CSW Software maakt sinds 1986 garagesoftware en daar zijn we erg trots op. Als één van de eerste aanbieders, hebben we veel ervaring opgebouwd. We weten dankzij onze klanten wat goede garagesoftware is en hoe we dat moeten maken.

En we willen die software niet alleen goed en stabiel maken, maar vooral gebruiksvriendelijk. Iedereen moet er mee kunnen werken.


Omdat de techniek niet stilstaat, is software nooit “af”. We blijven dan ook continu ontwikkelen en verbeteren. Na jaren van updaten, hebben we in 2017 onze garagesoftware volledig vernieuwd en naar de Cloud gebracht. Weer als één van de eerste aanbieders.


CSW Software is een onafhankelijk bedrijf.
Wij zijn geen onderdeel van een groot concern, we hebben geen anonieme investeerders die snel willen ‘cashen’, we zien data niet als verdienmodel. Misschien zijn we daardoor niet de grootste aanbieder in de markt, maar dat hoeft ook niet. Als we maar de beste zijn.


Wanneer je iets mist in de garagesoftware of graag een aanpassing ziet, loop je bij ons niet tegen een muur op, maar zal ons programmeerteam met je kijken naar de mogelijkheden. Een telefoontje of mailtje naar de helpdesk is al genoeg. Geen gedoe met klankbordgroepen, maar gewoon naar onze klant luisteren.


Een tikkeltje eigenwijs misschien, maar daardoor kunnen we ons
wel 100% bezig houden met waar we goed in zijn: het maken van
software die de garagist van nu en toekomst ontzorgt. En daardoor hebben we onze software kunnen perfectioneren tot wat het nu is: het meest complete administratiepakket voor garage- en handelsbedrijven op de markt met de meeste keuzevrijheid en flexibiliteit.

 

Houd je er niet van om gedwongen te worden tot een bepaalde werkwijze? Wij ook niet. Daarom dwingen we je niet in een verplichte workflow, maar draai je zelf aan de knoppen. Bovendien kun je bij ons kiezen tussen werken in de 100 % geïntegreerde boekhouding, of koppelen met een extern boekhoudpakket. Ook daarin zijn we uniek in Nederland.

 

Met een goede communicatie tussen de helpdesk, het programmeerteam en uiteraard met de klanten, heeft CSW de software kunnen perfectioneren tot wat het nu is: het meest complete administratiepakket voor garage- en handelsbedrijven op de markt met de meeste keuzevrijheid en flexibiliteit.

Feitjes en weetjes

opgericht
2023
softwarepakketten
1
4.9/5

4,9 / 5

wat onze klanten vinden

gekoppelde grossiers
0 +
gekoppelde boekhoudpakketten
0
aangesloten bedrijven
500 +
gebruikers
2000 +
binnen 1 min. iemand aan de lijn
80 %
tickets dezelfde dag opgelost
80 %
chats binnen 10 min. opgelost
80 %

De mensen achter CSW

Wij geloven dat het belangrijk is om persoonlijk contact te hebben met onze klanten. Daarom geen helpdesk waar je keer op keer iemand anders aan de lijn krijgt, maar een klein, gedreven team. Wij kennen onze klanten en onze klanten kennen ons. Dat praat wel zo makkelijk! 

We houden het graag persoonlijk. Daarom stellen we ons graag ook even aan je voor: