Truck- & trailersoftware FleetMate GO:​

compleet, professioneel en voordelig starten

Probeer nu 30 dagen gratis onze truck- & trailersoftware en stap kosteloos over

FleetMate GO

basis
165-
per maand

FleetMate GO – werkplaatssoftware voor truck- en trailerbranche – is garagesoftware die speciaal  is ontworpen voor de 24Volt werkplaats. Het systeem draait volledig in de cloud. Dus log je 24/7 én overal in. Thuis, onderweg en zelfs op vakantie. Uiteraard zonder extra kosten en altijd inclusief back-ups en updates. Natuurlijk biedt FleetMate GO nog meer waardevolle voordelen die jij als professional als vanzelfsprekend beschouwt in een goed garagesoftwarepakket. Wist je dat je al start met FleetMate GO vanaf €165,- per maand, inclusief alle hiervoor genoemde mogelijkheden, back-ups en updates? Probeer het gerust gratis uit.

Truck- & trailersoftware met overzichtelijke modules.

CSW Software is de grootste aanbieder van online garagesoftware in Nederland. En ook in België timmeren we aan de weg. Ook jij weet: elk garagebedrijf ís anders en wérkt anders. Dus bieden we je het truck- & trailerpakket FleetMate GO aan via overzichtelijke modules. Handig voor zowel grote als kleine bedrijven. Ook meerdere vestigingen of het bijhouden van meerdere administraties doe je moeiteloos in FleetMate GO. We draaien al mee sinds 1986, achter de computer en op de werkvloer. Dankzij deze lange ervaring kennen we de gang van zaken in jouw automotive wereld. En die vind je naadloos terug in truck- & trailersoftware FleetMate GO.

Voordelig, 100% zekerheid en gratis koppelingen

De software stel je zelf samen naar jouw wensen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, maar kun je wel blijven groeien. Daarnaast draait FleetMate GO in de cloud, dus back-ups en onderhoud verzorgen wij voor je: gratis en voor niets. Word je klant? Dan rekenen we ook 0 euro opstartkosten. Ook zijn bijna al onze koppelingen gratis voor je beschikbaar, zoals die met je grossiers of met de RDW en haar providers (VWE, RDC en A2SP). Alle koppelingen die voor CSW Software gratis zijn, zijn dat voor jou ook. Want waarom zouden we jou factureren voor gebruikskosten die niet bestaan? Kijk hier voor alle koppelingen.

100% onafhankelijk in jouw voordeel

Ook belangrijk: Keuzevrijheid. Daar staan we voor. En als één van de weinige pakketten in Nederland zijn we nog altijd volledig onafhankelijk.

Onze modules

Werkplaats

Basis

 • Werkbonnen,
 • Facturatie,
 • Mailingen (CRM),
 • Klanthistorie,
 • Voertuighistorie,
 • APK- en tachograaf afmelden,
 • Gratis koppelingen met
  onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Extra

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
De BPM berekening is natuurlijk automatisch.

.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Verhuur

Extra

Met deze module kun je gemakkelijk en snel verhuuracties plannen, verhuurovereenkomsten genereren en borgfacturen maken.

 

Onze verhuurmodule biedt dag-, week- en kilometerprijzen, en je kunt gemakkelijk in de agenda zien wanneer je de factuur moet versturen, zodat de klant op tijd kan betalen.

Je zult nooit meer een betaling missen of te laat versturen, wat jou tijd en geld bespaart.

 

Door de verhuurmodule te combineren met onze projectenmodule, kun je de kosten en opbrengsten van jouw voertuigverhuur eenvoudig in kaart brengen. Dit geeft je inzicht in jouw winstgevendheid en helpt je jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

 

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.

Start slim met de keuze
van je basismodule.

Truck- & trailersoftware FleetMate GO stel je zelf samen naar jouw wensen! Kies de modules die bij je bedrijf passen en betaal nooit te veel. Keuzevrijheid, daar staan we voor. En…we zijn natuurlijk volledig   onafhankelijk! Je start slim onze basismodule Werkplaats.

Werkplaats

Heb je een actieve werkplaats? Dan start je eenvoudig met onze Module Basis Werkplaats. Hierin maak je onder andere werkbonnen en facturen, registreer je klanten en houd je hun historie bij, verstuur je mailingen en koppel je gratis met je grossiers en meld je APK af. Ook heb je de beschikking over een aantal basisfunctionaliteiten van HaynesPro. Klik hier voor meer informatie over Basis Werkplaats.

8x

FleetMate GO

 • FleetMate GO is de compleetste garagesoftware in de cloud.
 • Geen omkijken naar het maken van backups.
 • Na afloop van de initiële contractperiode is je abonnement
  maandelijks opzegbaar.
 • Is een koppeling voor ons gratis? Dan natuurlijk ook voor jou.
 • Je werkt in de cloud, dus je kunt overal bij je gegevens.
 • Beveiliging van je gegevens staat op 1.
 • Data is en blijft van jou. We verkopen geen gegevens!
 • Probeer gratis.
 
 

Heb je zowel een werkplaats als truck en/of trailer verkoop?

We bieden ook de module Verkoop aan.

Stel helemaal zelf samen!

Truck- & trailersoftware FleetMate GO stel je zelf samen naar jouw wensen! Kies de modules die bij je bedrijf passen en betaal nooit te veel. Keuzevrijheid, daar staan we voor. En! We zijn natuurlijk volledig onafhankelijk.

Interne boekhouding

FleetMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles dat verder nodig is voor je bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer. Ook ga je zelf over de indeling van je rekeningschema.

Externe (gekoppelde) boekhouding

Liever koppelen met een extern boekhoudpakket? We kunnen (gecertificeerd) koppelen met verschillende boekhoudpakketten (zoals als E-boekhouden, Exact Online, iMUIS, Yuki, SnelStart, Twinfield, Afas, Minox en Unit4). Alle facturen die je in FleetMate GO maakt komen eenvoudig in het boekhoudpakket waarmee je koppelt terecht. De rest van de boekhouding doe je vervolgens in het externe pakket van jouw keuze.

Extra's

Online
afspraken
module

Hiermee plannen je klanten via je website een afspraak. Ook zien ze de beschikbaarheid in de werkplaats

Online
Klanten
Portaal

Via het klantenportaal kijken je klanten hun voertuigen en hun historie terug. Ook kunnen ze direct een
afspraak plannen voor onderhoud.

HaynesPro
Compleet

De complete technische database van HaynesPro geïntegreerd in FleetMate GO. Smart, Tech en Electronics.

Occasion
online pakket

Trucks of trailers verkopen? Plaats ze met het occasion onlinepakket door naar alle gerenommeerde website

Eenvoudig overstappen

Overstappen naar andere software is soms best een ding. Dat begrijpen we. Daarom

brengen we geen “opstartkosten” in rekening. Graag helpen we je gratis op weg om snel
en eenvoudig aan de slag te kunnen met FleetMate GO

Probeer FleetMate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar FleetMate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hieronder je gegevens in en je kunt direct inloggen in je eigen online omgeving. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Direct aan de slag
Na het inloggen, krijg je een handige wizard. Die helpt je om de eerste instellingen meteen goed te zetten: je kunt direct aan de slag!

Wil je testen met eigen gegevens?
We maken het graag eenvoudig voor je. Dus hebben we wat demo-gegevens voor je klaargezet. Wil je liever testen met je eigen klant- en truck- of trailerhistorie? Laat het ons even weten en we kunnen het nog verder personaliseren. Wil je je eigen logo/briefpapier ingesteld hebben? Dat kan natuurlijk ook.

Na je aanvraag geen mail ontvangen?
Verstuur jouw aanvraag en we maken jouw persoonlijke online-omgeving direct automatisch aan. Ontvang je na enkele minuten nog geen mail van ons? Check dan vooral je spam-map even. Vind je ook daar niets? Bel ons dan even op 0341-355855 of gebruik de chat-functie op onze website.

Langere testperiode nodig?
De gratis licentie geldt 30 dagen. Heb je meer tijd nodig? Bel ons even en we verlengen de licentie graag voor je. Tijdens deze testperiode zorgen wij er natuurlijk voor dat je regelmatig tips en hints van ons krijgt. Zo leer je onze software goed kennen. Heb je vragen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail, telefoon of chat. We helpen je graag op weg.

 
Daarna ook nog zo onder de indruk van onze garagesoftware?
Sluit dan vanuit je home-scherm direct een abonnement af of neem contact met ons op. Met onze handige overstapservice is het zo geregeld!

Probeer
Fleetmate GO

basis
165,-
per maand. Probeer nu 30 dagen gratis.
 • Werkbonnen, offertes en facturen maken
 • Relaties, voertuigen, banden en artikelen bijhouden.
 • Complete historie met een simpele klik inzichtelijk.
 • Onderdelen bestellen bij je grossier.
 • Koppeling met WhatsApp, SMS, WESP, Autosociaal en meer.
 • Gratis koppeling met de onderhoudsschema’s van HaynesPro.
 • Je CCV of SEPAY-pinautomaat koppelen en aansturen.

Wat vinden onze gebruikers

Wij zijn heel trots op onze software. Maar nog belangrijker is wat onze klanten er van vinden. Lees hier enkele van de reviews van gebruikers van onze software. e mag ze ook gerust bellen of mailen. Alle genoemde bedrijven hieronder hebben daar toestemming voor
gegeven.

Erwin Treffers
Erwin Treffers
2022-10-26
Zeer fijn bedrijf! Zoekt altijd mee naar de juiste oplossing.
Arnout Bos
Arnout Bos
2022-06-15
Prima geholpen door Erik!!!
Roba Racing
Roba Racing
2022-01-05
Mijn ouders zijn al klant vanaf het eerste uur, nu ik er veel mee werk kan ik niet anders zeggen dat het goede betrouwbare software is en het bedrijf top service levert
Roy Goumans
Roy Goumans
2021-06-24
We maken inmiddels enkele jaren gebruik van CSW Software (automaatGo). Zijn er erg tevreden over. Support is heel goed geregeld, geven snel antwoord en komen met oplossingen.
Henk Princen
Henk Princen
2021-04-07
Mooie eenvoudige software die toch voor veel doelen te gebruiken is. Iets niet gevonden of (nog) niet aanwezig. De chatsupport werkt fantastisch!!! Meteen online een antwoord.
Onno de Weerd
Onno de Weerd
2021-04-07
Fantastisch gebruiksvriendelijk programma! Écht onder de indruk hiervan, en van de support van het CSW-team. Dank jullie wel!
Peg
Peg
2021-03-26
een heel fijn programma en als je vragen hebt word je vrijwel meteen geholpen zelfs in deze gekke corona tijd waar iedereen thuis werkt
Gerrit Baarssen
Gerrit Baarssen
2021-03-25
Gewoon echt een top systeem om mee te werken. Tevens is de ondersteuning prima geregeld. Na jaren gebruik nog steeds echt heel blij mee. ( Auto Baarssen )
Henny Wesselink
Henny Wesselink
2021-03-16
Onvoorstelbaar die gasten van CSW. Ik ben zeer tevreden over de hulp die ik iedere keer krijg via de chat