Werkplaats.

Alles op z’n plaats in de jouw werkplaats

Probeer
Automaat GO

nu
Gra
tis

In de basismodule Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware: werkbonnen, facturatie, mailingen, klanthistorie, autohistorie, APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera. Alles vanuit één onlinebasis die naadloos aansluit op de praktijk.

Completer dan compleet

Alle dingen die je als vanzelfsprekend mag beschouwen in het basisgedeelte van je garagesoftware vind je in onze Module Werkplaats. In de Module Werkplaats houd je je relaties, voertuigen en artikelen bij. Alle historie kun je met een simpele klik tevoorschijn toveren op zowel klant- als kentekenniveau. Ook maak je werkbonnen, offertes (met een snelle goedkeuringslink!) en facturen. Zelfs een snelle passantfactuur maak je met één druk op de knop. Ook je klantmailingen kun je in het basispakket regelen, evenals je klanten laten betalen via iDeal.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

APK, gratis koppelingen en meer 

Alle koppelingen met de RDW (APK-afmelden/raadplegen via VWE, A2SP of RDC), WESP, Autosociaal, veel andere partners en koppelingen met je grossiers zijn compleet en gratis geïntegreerd. We rekenen geen kosten voor iets wat voor ons ook gratis is. Onderdelen bestellen voor een bepaald kenteken? Dankzij de gratis koppelingen zoekt deze module bij je grossier direct naar de geschikte onderdelen voor deze specifieke auto. Servicebeurten voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de integratie met HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket. Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.

Eigen factuurontwerp

Uiteraard kun je je eigen factuurontwerp of e-mailontwerp gebruiken. Als je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Altijd gesynchroniseerd met RDW-data

Oh, en! Het programma blijft op de achtergrond voor je doorwerken, ook wanneer jij dat even niet doet. Zo worden de RDW-gegevens van je voertuigen automatisch dagelijks gesynchroniseerd. Tevens kun je mailingen voor APK en onderhoud geautomatiseerd laten versturen. Alles vanuit één online basis die naadloos aansluit op de praktijk.

Tablet én app

Wanneer je dan toch goed gaat automatiseren, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om AutomaaT GO te gebruiken op telefoon of tablet. Dat kan! Hiervoor hebben we een aparte weergave-modus voor op de tablet. Deze versie is speciaal ontwikkeld  voor in de werkplaats en biedt alle benodigde opties binnen handbereik. Je hebt direct overzicht van al je werkbonnen en planningen. Natuurlijk kun je die op je tablet aanvullen. Ook foto’s toevoegen aan een werkbon is mogelijk met één druk op de knop. Via de tablet kan je APK afmelden, gegevens via HaynesPro inzien en onderdelen bestellen. Gebruik je ook de Module Tijdregistratie? Dan kun je je tijden ook meteen klokken via de tablet.

Onze modules

Basis

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook:  APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.


Verkoop

In de Module Autoverkoop houd je onder andere je autovoorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je auto-offertes, -orders en -facturen.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de autoverkoop.

 

Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

 

In combinatie met Occasion Online, kun je vanuit AutomaaT GO eenvoudig adverteren.

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de Module Voorraadbeheer.

 

Ideaal voor het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Extra

Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos.

 

Ook presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit.

 

Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Boekhouding

Extra

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.