Uitleen.

Lenen zonder problemen

Probeer
Automaat GO

nu
Gra
tis

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleen-auto’s. Ook print je moeiteloos je de benodigde formulieren. Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning. Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards? Leen eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Inzicht in je uitleenacties

Als een klant zijn of haar auto bij jou achterlaat, wil je die misschien een leenvoertuig ter beschikking stellen. De klant moet tenslotte wel mobiel blijven. Hoe houd je dat allemaal bij? Wie heeft wanneer welk leenvoertuig beloofd aan een klant? Wanneer komt het terug? Wie reed ermee op de datum van de binnengekomen bekeuring? Is die ene leenauto beschikbaar op de dag dat jouw klant hem nodig heeft? Allemaal zaken waar je niet alleen aan moet denken, maar die je ook concreet moet regelen. Met de Module Uitleen heb je hier snel een altijd actueel overzicht van. Dit neemt jou héél veel werk uit handen.

Printen van overeenkomsten en automatisch factureren

Print eenvoudig een leenovereenkomst. En factureer het uitgeleende voertuig automatisch wanneer het teruggebracht wordt, als je dat wilt. Het kan allemaal. Je kunt natuurlijk je eigen prijzen instellen. Ook de rittenregistratie vind je eenvoudig terug.

Voertuigen inplannen

Neem je ook de Module Planning bij ons af? Dan kun je tevens je uitleen- en verhuurauto’s inplannen bij het maken van een werkplaatsafspraak. Zo heb je niet alleen inzicht in de historie van je uitleen- en verhuurauto’s, maar kun je bij het inplannen van een afspraak de gewenste uitleenauto direct aan je planning hangen. Uiteraard is de lengte voor de uitleen onafhankelijk van de lengte van de door de klant gemaakte afspraak. Zo kun je bijvoorbeeld in de planning aangeven dat je verwacht dat de werkzaamheden aan de auto van de klant twee uur in beslag zullen nemen, maar dat de klant de leenauto al vanaf 10.00 uur ’s ochtends leent. En die dus pas de volgende dag om 08.00 uur weer terugbrengt.

Proefrittenregistratie bijhouden

Heb je de Module Autoverkoop? Dan kun je in combinatie met de Module Uitleen/Verhuur ook nog je proefrittenregistratie bijhouden.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Basis

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook:  APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.


Verkoop

In de Module Autoverkoop houd je onder andere je autovoorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je auto-offertes, -orders en -facturen.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de autoverkoop.

 

Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

 

In combinatie met Occasion Online, kun je vanuit AutomaaT GO eenvoudig adverteren.

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de Module Voorraadbeheer.

 

Ideaal voor het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Extra

Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos.

 

Ook presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit.

 

Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Boekhouding

Extra

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.