Boekhouden.

Accuraat tot achter de komma

Probeer
Automaat GO

nu
Gra
tis

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer. Ook ga je zelf over de indeling van je rekeningschema.

Alles draait om eenvoud en overzicht

We hebben ervoor gezorgd dat het bijhouden van de boekhouding van je garagebedrijf vooral eenvoudig is. De invoerschermen zijn zo opgebouwd dat je echt geen boekhouder hoeft te zijn om alles goed bij te houden. Eenvoudig en overzichtelijk. Want de administratie bijhouden moet je natuurlijk niet afleiden van je échte werk.

Externe (gekoppelde) boekhouding

Wil je liever koppelen met een extern boekhoudpakket? We kunnen (gecertificeerd) koppelen met verschillende boekhoudpakketten. Van E-boekhouden, Exact Online, Yuki tot en met SnelStart, Afas, en nog veel meer. Alle facturen die je in AutomaaT GO maakt komen eenvoudig terecht in het boekhoudpakket waarmee je koppelt. De rest van de boekhouding doe je vervolgens in het externe pakket van jouw keuze. Bekijk hier al onze koppelmogelijkheden.

Uitbreiding interne boekhouding

Als enige aanbieder van garagesoftware geven we jou de mogelijkheid van een compleet geïntegreerde boekhouding óf om te koppelen met een extern boekhoudpakket. Op deze manier houd je zelf de regie. Maar waarom kun je in AutomaaT GO ook kiezen voor intern boekhouden? Omdat we geloven dat een boekhoudpakket moet zijn toegespitst op de branche waarin je werkt. Daarom is onze interne boekhouding gespecificeerd voor de automotive markt, waardoor zelfs globalisering automatisch plaats kan vinden. Wil je een echt alles-in-één-pakket? Dat kan dus! Let op: In België is het enkel mogelijk om te koppelen met externe boekhoudpakketten.

Compleet met extra mogelijkheden

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen. Uiteraard houdt deze uitbreiding rekening met globalisatie.

De vele mogelijkheden van de geïntegreerde boekhouding

Onze unieke geïntegreerde boekhouding helpt je om financieel de vinger aan de pols te houden. Een volwaardig boekhoudpakket, met een focus op gebruiksvriendelijkheid toegespitst op de specifieke wensen voor de automotive sector.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Basis

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook:  APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.


Verkoop

In de Module Autoverkoop houd je onder andere je autovoorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je auto-offertes, -orders en -facturen.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de autoverkoop.

 

Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

 

In combinatie met Occasion Online, kun je vanuit AutomaaT GO eenvoudig adverteren.

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de Module Voorraadbeheer.

 

Ideaal voor het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Extra

Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos.

 

Ook presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit.

 

Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Boekhouding

Extra

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.