Automotive Software

Heb jij een garagebedrijf en houd jij je bezig met de inkoop en verkoop van auto’s? Dan hoeven wij jou waarschijnlijk niet te vertellen dat daar een hoop bij komt kijken. Wil jij het hele proces van A tot Z makkelijker, sneller en overzichtelijker maken? Met de AutomaaT Go automotive software van CSW Software kan het!

AutomaaT Go: de meest voordelige automotive software van Nederland

AutomaaT Go is de meest gebruikte automotive software van Nederland. Door verschillende modules te kiezen kun je een op maat gemaakt totaalpakket samenstellen. Zo heb je altijd voordelige automotive software die past bij jouw bedrijf en hoef je niet onnodig te betalen voor diensten die je niet gebruikt. 

Automotive software voor autoverkoop

Verkoop jij nieuwe en/of occasion auto’s, dan raden wij je aan de module Autoverkoop te kiezen. Met de AutomaaT Go automotive software wordt het hele verkoopproces van de binnenkomst van een voertuig tot de uiteindelijke verkoop geautomatiseerd en overzichtelijk gemaakt. Met de CSW automotive software zie je in één oogopslag de details van elk voertuig en je actuele voorraad en kun je naar wens zelf actuele foto’s en andere documenten toevoegen. 


Ook het opstellen van een factuur is met de automotive software een stuk gemakkelijker. Wil je een marge auto of BTW auto verkopen? Of de  BPM van een auto berekenen? Met onze automotive software is het een fluitje van een cent. Wanneer je een inruilauto krijgt, berekent de software automatisch de BTW, BPM en andere kosten. Indien je nog sleutelt aan de wagen, kun je deze kosten eenvoudig bijboeken op de factuur. Hierdoor kun je de auto later altijd tegen de juiste prijs verkopen. 


Automotive software voor de werkplaats

Verkoop jij niet alleen auto’s maar heb je ook een eigen werkplaats? Dan kun je ervoor kiezen je AutomaaT Go automotive software pakket uit te breiden met de Basic Werkplaats module. Met deze module kun je zeer eenvoudig werkbonnen en facturen opstellen en klanten en hun historie bijhouden. Daarnaast zijn alle koppelingen met de RDW zoals APK afmelden en raadplegen via VWE, A2SP of RDC en andere partners compleet en gratis in de autodealer software geïntegreerd. Onderdelen kun je makkelijk bestellen door het kenteken in te voeren. Bij je grossier wordt dan direct gezocht naar geschikte onderdelen voor deze specifieke auto.


Wat kost AutomaaT Go?

Profiteren van de voordelen van AutomaaT Go kan al vanaf €49,50 per maand. Wij brengen geen opstartkosten in rekening en zorgen er altijd voor dat jij zo snel mogelijk met onze professionele automotive software aan de slag kan! 

Contact

Heb je vragen over onze automotive software, diensten of tarieven? Of ben je op zoek naar deskundig advies? Onze specialisten helpen jou graag verder! Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0341 355 855 of stuur een mail naar info@csw.nl.