Tijdregistratie.

Laat de tijd voor je werken

Probeer
Automaat GO

nu
Gra
tis

Alles in jouw bedrijf draait uiteraard om een gezond rendement. Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos. Eveneens presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit. Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Vinger aan de pols voor je rendement

Je wilt je klanten een eerlijke prijs rekenen. Tegelijkertijd wil je zeker weten dat je de uren die je gewerkt hebt ook factureert. Een goede tijdregistratie in je werkplaats is cruciaal voor een gezond rendement en dus je bedrijfscontinuïteit.

Meer grip op je werkplaats

Wil jij meer grip op je werkplaats en werktijden eenvoudiger doorrekenen? Maak dan gebruik van de Module Tijdregistratie. Hierin kun je bijvoorbeeld tijden klokken en vanzelfsprekend nog aanpassen voordat je deze factureert. Ook heb je de beschikking over uitgebreide statistieken zoals productiviteit. Houd ziekte- en vakantieuren bij of stuur aan op een betere efficiëntie bij je werknemers. Vanuit de Module Werkplaats heb je de beschikking over de koppeling met HaynesPro voor onderhoudsschema’s, waardoor je nog betere inschattingen kunt maken van de verwachte benodigde tijd.

Bijhouden = verdienen

Houd met de Module Tijdregistratie heel eenvoudig de uren van je werknemers bij en verhoog zo de efficiency van je bedrijf.  Tijden kun je eenvoudig klokken via scanners, tablets, op de computer of in de app. Het is super eenvoudig om nauwkeurig de tijd bij te houden!

Jij zit aan het stuur

Definieer zelf de zaken die je wilt meten. Of gebruik onze handige voorgedefinieerde categorieën. Ook hierin is onze garagesoftware natuurlijk flexibel. Jij zit aan het stuur, jij beslist.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Basis

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook:  APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.


Verkoop

In de Module Autoverkoop houd je onder andere je autovoorraadlijst bij. Met evenveel gemak maak je auto-offertes, -orders en -facturen.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de autoverkoop.

 

Uiteraard biedt deze module een automatische BPM-berekening.

 

In combinatie met Occasion Online, kun je vanuit AutomaaT GO eenvoudig adverteren.

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de Module Voorraadbeheer.

 

Ideaal voor het maken van bestellingen, inboeken van pakbonnen, gebruik van equivalenten, vergelijknummers en het (automatisch) genereren van besteladviezen.

Tijdregistratie

Extra

Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos.

 

Ook presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit.

 

Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Boekhouding

Extra

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer.