Boekhouding.

Accuraat tot achter de komma

Probeer
Fleetmate GO

nu
Gra
tis
FleetMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. Inclusief rapportage, eenvoudig inlezen van bankafschriften, automatische BTW-aangifte en nog veel meer. Ook ga je zelf over de indeling van je rekeningschema.

Alles draait om eenvoud en overzicht

We hebben ervoor gezorgd dat het bijhouden van de boekhouding van je garagebedrijf vooral eenvoudig is. De invoerschermen zijn zo opgebouwd dat je echt geen boekhouder hoeft te zijn om alles goed bij te houden. Eenvoudig en overzichtelijk. Want de administratie bijhouden moet je natuurlijk niet afleiden van je échte werk.

Externe (gekoppelde) boekhouding

Wil je liever koppelen met een extern boekhoudpakket? We kunnen (gecertificeerd) koppelen met verschillende boekhoudpakketten. Van E-boekhouden, Exact Online, iMUIS en Yuki tot en met SnelStart, Twinfield, Afas, Minox en Unit4. Alle facturen die je in FleetMate GO maakt komen eenvoudig terecht in het boekhoudpakket waarmee je koppelt. De rest van de boekhouding doe je vervolgens in het externe pakket van jouw keuze. Bekijk hier al onze koppelmogelijkheden.

Uitbreiding interne boekhouding

Als enige aanbieder van garagesoftware geven we jou de mogelijkheid van een compleet geïntegreerde boekhouding óf om te koppelen met een extern boekhoudpakket. Op deze manier houd je zelf de regie. Maar waarom kun je in FleetMate GO ook kiezen voor intern boekhouden? Omdat we geloven dat een boekhoudpakket moet zijn toegespitst op de branche waarin je werkt. Daarom is onze interne boekhouding gespecificeerd voor de automotive markt, waardoor zelfs globalisering automatisch plaats kan vinden. Wil je een echt alles-in-één-pakket? Dat kan dus! Let op: In België is het enkel mogelijk om te koppelen met externe boekhoudpakketten.

De vele mogelijkheden van de geïntegreerde boekhouding

Onze unieke geïntegreerde boekhouding helpt je om financieel de vinger aan de pols te houden. Een volwaardig boekhoudpakket, met een focus op gebruiksvriendelijkheid toegespitst op de specifieke wensen voor de automotive sector.

Compleet met extra mogelijkheden

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen. Uiteraard houdt deze uitbreiding rekening met globalisatie.

Probeer Fleetmate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar Fleetmate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

Basis

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK- en tachograaf afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Extra

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
De BPM berekening is natuurlijk automatisch.

.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.