Planning.

Overzicht & inzicht voor optimaal rendement

Probeer
MotoMate GO

nu
Gra
tis
Een efficiënte planning van je werkplaats is belangrijk. Aan de ene kant monteurs die niets staan te doen, aan de andere kant dubbele boekingen, dat willen we natuurlijk niet. Met de Module planning organiseer je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen- en verhuurvoertuigen. Deze module is handig te integreren in je eigen website: klanten plannen zo gemakkelijk zelf een afspraak bij je in.

Snel overzicht in jouw efficiënte werkplaats

De Module Planning van MotoMate GO maakt het inplannen en beheren van afspraken in jouw werkplaats kinderlijk eenvoudig. Je houdt altijd een compleet overzicht van de geplande afspraken. In één oogopslag zie je welke werkzaamheden gepland staan, bij welke monteur en hoe lang ervoor staat. En ook als er een vaste begin- en/of eindtijd is afgesproken, of er een leenvoertuig mee gaat en of het een wachtende klant betreft

Snel inspelen op veranderingen

Dit overzicht is natuurlijk cruciaal als er in de loop van de werkdag iets verandert of om onvoorziene werkzaamheden op te kunnen vangen. Een efficiëntere werkplaats zorgt voor meer rendement voor je bedrijf. En dat is, naast klanttevredenheid, uiteindelijk toch waar je het voor doet.

Werkbon aanmaken vanuit de planning

Voeg je een planningsitem toe? Dan kun je direct een werkbon aanmaken en zelfs alvast artikelen bestellen. Vanzelfsprekend kun je de werkbon ook later handmatig aanmaken. Niets moet, maar veel kán.

Plan gelijk een leenvoertuig mee

Heeft je klant een leenvoertuig of leenfiets nodig? Deze kun je ook gelijk toevoegen aan het planitem. MotoMate GO laat je de beschikbare leenvoertuigen voor het te plannen moment zien. Ook voegt het direct een duidelijk icoon toe in je planningsoverzicht. Wil je ook rittenregistratie, verhuurformulieren en verbruikskosten van je leenvoertuigen bijhouden? Dan breid je MotoMate GO eenvoudig uit met de Module Uitleen.

Online plannen? Ja, natuurlijk!

Persoonlijk contact met je klanten is belangrijk, maar klantgerichte service bieden ook. Steeds meer motorspecialisten geven de voorkeur aan het online kunnen inplannen van hun onderhoudsafspraak, in plaats van dat ze moeten bellen. MotoMate GO beschikt vanzelfsprekend over de mogelijkheid tot het zelf inplannen van een afspraak door jouw klanten. In het online portaal op je eigen website ziet jouw klant wanneer je tijd voor hem/haar zou hebben. Na het inschieten van de afspraak keur je de aangevraagde planning goed of af of stel je een ander moment voor. Je planningsoverzicht wordt bijgewerkt en de klant krijgt automatisch de afspraakbevestiging.

Factureren zonder fouten

Natuurlijk kun je voor een ingeplande afspraak meteen een werkbon klaarzetten, zodat de monteurs in je werkplaats er mee aan de slag kunnen. Combineer je de Module Planning met de Module Tijdregistratie? Dan kan een medewerker vanuit de planning een werkbon oppakken en meteen klokken. Zo weet je ook zeker dat je de tijd die je aan een motor besteedt ook daadwerkelijk in rekening brengt. Als de werkzaamheden klaar zijn factureer je met één druk op de knop.

Probeer MotoMate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar MotoMate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hier je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK-afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Basis

Verkoop

Basis

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time
statistieken van de voertuig verkoop.
Tevens bevat deze module…

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt
plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd…

Uitleen

Extra

Je hebt een handig overzicht van je
uitleenvoertuigen.

Ook kun je je uitleenformulieren
printen.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

Extra

Houd zelf de regie met compleet geïntegreerde boekhouding of koppel het met een extern boekhoudpakket.

Extra