Tijdregistratie.

Laat de tijd voor je werken

Probeer
MotoMate GO

nu
Gra
tis

Alles in jouw bedrijf draait uiteraard om een gezond rendement. Met de Module Tijdregistratie klok je exact hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Ook ziekte- en vakantie-uren bijhouden verloopt moeiteloos. Eveneens presenteert deze module je uitgebreide statistieken over tijden en productiviteit. Ideaal om in één oogopslag de flow in je bedrijf te monitoren.

Vinger aan de pols voor je rendement

Je wilt je klanten een eerlijke prijs rekenen. Tegelijkertijd wil je zeker weten dat je de uren die je gewerkt hebt ook factureert. Een goede tijdregistratie in je werkplaats is cruciaal voor een gezond rendement en dus je bedrijfscontinuïteit.

Meer grip op je werkplaats

Wil jij meer grip op je werkplaats en werktijden eenvoudiger doorrekenen? Maak dan gebruik van de Module Tijdregistratie. Hierin kun je bijvoorbeeld tijden klokken en vanzelfsprekend nog aanpassen voordat je deze factureert. Ook heb je de beschikking over uitgebreide statistieken zoals productiviteit. Houd ziekte- en vakantieuren bij of stuur aan op een betere efficiëntie bij je werknemers. Vanuit de Module Werkplaats heb je de beschikking over de koppeling met HaynesPro voor onderhoudsschema’s, waardoor je nog betere inschattingen kunt maken van de verwachte benodigde tijd.

Bijhouden = verdienen

Houd met de Module Tijdregistratie heel eenvoudig de uren van je werknemers bij en verhoog zo de efficiency van je bedrijf.  Tijden kun je eenvoudig klokken via scanners, tablets, op de computer of in de app. Het is super eenvoudig om nauwkeurig de tijd bij te houden!

Jij zit aan het stuur

Definieer zelf de zaken die je wilt meten. Of gebruik onze handige voorgedefinieerde categorieën. Ook hierin is onze garagesoftware natuurlijk flexibel. Jij zit aan het stuur, jij beslist.

Probeer MotoMate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar MotoMate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hier je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook: koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.

Alles vanuit één onlinebasis die naadloos aansluit op de praktijk.

Basis

Verkoop

Basis

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenmotoren. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenvoertuigen ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

Extra

MotoMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-motoren, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.

Extra