Werkplaats.

Alles op z’n plaats in de jouw werkplaats

Probeer
MotoMate GO

nu
Gra
tis
In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware: werkbonnen, facturatie, mailingen, klanthistorie, truck- en/of trailerhistorie, APK-afmelden, koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera. Alles vanuit één onlinebasis die naadloos aansluit op de praktijk.

Completer dan compleet

Alle dingen die je als vanzelfsprekend mag beschouwen in het basisgedeelte van je garagesoftware vind je in onze Module Werkplaats. In de Module Werkplaats houd je je relaties, voertuigen en artikelen bij. Alle historie kun je met een simpele klik tevoorschijn toveren op zowel klant- als kentekenniveau. Ook maak je werkbonnen, offertes (met een snelle goedkeuringslink!) en facturen. Zelfs een snelle passantfactuur maak je met één druk op de knop. Ook je klantmailingen kun je in het basispakket regelen, evenals je klanten laten betalen via iDeal.

APK, gratis koppelingen en meer 

Alle koppelingen met de RDW (APK-afmelden/raadplegen via VWE, A2SP of RDC), WESP, Autosociaal, veel andere partners en koppelingen met je grossiers zijn compleet en gratis geïntegreerd. We rekenen geen kosten voor iets wat voor ons ook gratis is. Onderdelen bestellen voor een bepaald kenteken? Dankzij de gratis koppelingen zoekt deze module bij je grossier direct naar de geschikte onderdelen voor deze specifieke motor. Servicebeurten voeg je eenvoudig toe aan je werkbon via de integratie met HaynesPro. Ook je bandenopslag kun je bijhouden in het basispakket. Je kunt berichten naar je klanten versturen via WhatsApp-web, SMS, e-mail, et cetera.

Eigen factuurontwerp

Uiteraard kun je je eigen factuurontwerp of e-mailontwerp gebruiken. Als je briefpapier hebt, kunnen we er zelfs voor zorgen dat je e-mail er uiterlijk net zo uitziet als wanneer je op je eigen briefpapier geprint zou hebben. Zo ziet ook je gemailde offerte of factuur er professioneel uit.

Altijd gesynchroniseerd met RDW-data

Het programma blijft op de achtergrond voor je doorwerken, ook wanneer jij dat even niet doet. Zo worden de RDW-gegevens van je voertuigen automatisch dagelijks gesynchroniseerd. Tevens kun je mailingen voor APK en onderhoud geautomatiseerd laten versturen.

Tablet én app

Wanneer je dan toch goed gaat automatiseren, wil je natuurlijk ook de mogelijkheid hebben om MotoMate GO te gebruiken op telefoon of tablet. Dat kan! Hiervoor hebben we een aparte weergave-modus voor op de tablet. Deze versie is speciaal voor in de werkplaats en biedt alle benodigde opties binnen handbereik. Je hebt direct overzicht van al je werkbonnen en planningen. Natuurlijk kun je die op je tablet aanvullen. Ook foto’s toevoegen aan een werkbon is mogelijk met één druk op de knop. Via de tablet kan je APK afmelden, gegevens via HaynesPro inzien en, als je dat wilt, onderdelen bestellen. Gebruik je ook de Module Tijdregistratie? Dan kun je je tijden ook meteen klokken via de tablet.

Probeer MotoMate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar MotoMate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hier je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

In de Module Werkplaats vind je alles wat je mag verwachten van werkplaatssoftware. Werkbonnen maken en daar eenvoudig onderdelen op toevoegen. Facturen maken die vervolgens inclusief iDeal link naar de klant verstuurd kunnen worden. Mailingen versturen met de CRM functionaliteit. Met 1 druk op de knop de klant- en voertuighistorie raadplegen.

Maar ook: koppelingen met onderdelen-leveranciers, onderhoudsschema’s, WhatsApp, et cetera.

Alles vanuit één onlinebasis die naadloos aansluit op de praktijk.

Basis

Verkoop

Basis

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenmotoren. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenvoertuigen ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

Extra

MotoMate GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-motoren, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.

Extra