Overstappen

vanaf je vorige pakket

Geen paniek

We snappen dat je beren op de weg ziet als je nu al een ander pakket gebruikt en over wilt stappen naar FleetMate GO. In de loop der jaren hebben we een methode ontwikkeld om je zo goed mogelijk te helpen om over te stappen.

Historie overnemen

Je historie is natuurlijk enorm belangrijk. Wij kunnen van (bijna) alle garagesoftwarepakketten de historie overnemen. Op deze manier heb je al je klanten, voertuigen en historie al direct in FleetMate GO staan. Als je wilt dan kunnen we al een proefomzetting doen in je proefversie.

Duidelijke checklist

Uiteraard hebben we ook wat informatie nodig. Denk hierbij aan inloggegevens van webshops van leveranciers, RDW-gegevens, etc. We hebben een duidelijke checklist waarop alles een-voor-een afgevinkt kan worden.

Instellen doen we samen

Jij weet wat je wilt en hoe je bedrijf werkt. Wij weten hoe FleetMate GO werkt. Daarom stellen we het programma samen in om het zo goed mogelijk bij je bedrijf te laten passen.

Je eigen factuurontwerpen

Ben je tevreden met je huidige factuurontwerp? Dan zorgen wij ervoor dat hij ook zo in FleetMate GO komt te staan. Netjes op jouw briefpapier en met jouw logo’s en gegevens.

De helpdesk is altijd dichtbij

Uiteraard kom je zaken tegen waarbij je niet weet hoe het werkt of waar je vragen over hebt. Onze helpdesk is altijd dichtbij. Je kunt direct vragen stellen via de chat, of je kunt ons natuurlijk via de telefoon bereiken.

Probeer Fleetmate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar FleetMate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan. Vul hieronder je gegevens in en je kunt direct inloggen in je eigen online omgeving. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

Basis

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK- en tachograaf afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Extra

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
De BPM berekening is natuurlijk automatisch.

.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.