Verhuur.

verhuren zonder kuren

Probeer
Fleetmate GO

nu
Gra
tis

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je  verhuurvoertuigen. Ook print je moeiteloos je verhuurformulieren.  Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Overzicht in je verhuur

Als je vaak trucks of trailers of aanhangers verhuurt weet je al hoe lastig het kan zijn om dat allemaal bij te houden. Wie heeft wanneer welk voertuig beloofd aan een klant? Wanneer komt het terug? Wie reed ermee op de datum van de binnengekomen bekeuring? Is die ene huurauto beschikbaar op de dag dat jouw klant hem nodig heeft? Allemaal zaken waar je niet alleen aan moet denken, maar die je ook concreet moet regelen. Met de Module Verhuur heb je hier snel een altijd actueel overzicht van. Dit neemt jou héél veel werk uit handen.

Printen van overeenkomsten en automatisch factureren

Print eenvoudig een huurovereenkomst. Maak eenvoudig een borgfactuur en  factureer het verhuurde  voertuig automatisch wanneer het teruggebracht wordt, als je dat wilt. Het kan allemaal. Je kunt natuurlijk je eigen prijzen instellen. Je kunt werken met dag-, week- of kilometerprijzen.  Ook de rittenregistratie vind je eenvoudig terug.

Voertuigen inplannen

De module verhuur heeft een eigen planning, zodat je een ruime periode vooruit kunt plannen. Je ziet in één oogopslag tot we drie maanden vooruit precies welk voertuig wanneer verhuurd is en aan wie. 

Combineer met Module Projecten

Door de verhuurmodule te combineren met onze projectenmodule, kun je de kosten en opbrengsten van jouw voertuigverhuur eenvoudig in kaart brengen. Dit geeft je inzicht in jouw winstgevendheid en helpt je jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Probeer Fleetmate GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar Fleetmate GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Werkplaats

Basis

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK- en tachograaf afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Extra

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
De BPM berekening is natuurlijk automatisch.

.

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd worden op je eigen website

Uitleen

Extra

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleenauto’s. Ook print je moeiteloos je uitleenformulieren.

Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s ook direct in de planning.

 

Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards?

 

Leen deze eenvoudig via de Module Uitleen. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Extra

Boekhouding

AutomaaT GO heeft haar eigen geïntegreerde boekhouding, gespecificeerd voor de automotive wereld. Hierdoor houdt de boekhouding rekening met marge-artikelen, BPM, BTW- en marge-voertuigen, globalisatie en alles wat verder nodig is voor je efficiënte bedrijfsvoering. 

 

Dankzij onze Boekhouding Compleet uitbreiding, kun je gebruikmaken van de mogelijkheid om bankafschriften automatisch te laten inlezen door de directe bankkoppeling, direct betalingen uit te voeren, scan en herken van pdf facturen te gebruiken voor een nog eenvoudiger verwerking en je BTW aangifte met één druk op de knop direct naar de belastingdienst door te sturen.