Auto dealer software

Heb jij een garagebedrijf en houd jij je bezig met de inkoop en verkoop van auto’s? Dan hoeven wij jou waarschijnlijk niet te vertellen dat daar een hoop bij komt kijken. Wil jij het hele proces van A tot Z makkelijker, sneller en overzichtelijker maken? Met de AutomaaT Go automotive software van CSW SoftwareWij hoeven jou als autodealer waarschijnlijk niet te vertellen hoeveel er bij het inkopen en verkopen van auto’s komt kijken. Wil jij graag dat het hele proces makkelijker, sneller en overzichtelijker wordt? Met het AutomaaT Go softwarepakket van CSW Software heb je minder paperassen en meer tijd voor de écht belangrijke dingen! kan het!

Alles voor de auto dealer in één totaalpakket

AutomaaT Go is de meest gebruikte en voordelige autodealer software van Nederland. Doordat je verschillende modules kunt kiezen en zo een geheel op maat gemaakt softwarepakket kunt samenstellen, heb je altijd de tools die passen bij jouw bedrijf en betaal je nooit teveel.

Module Autoverkoop

Ben je verkoper van nieuwe of occasion auto’s, dan raden wij je aan om voor de module Autoverkoop te kiezen. Van binnenkomst van een voertuig tot verkoop: met de AutomaaT Go auto dealer software wordt het hele verkoopproces van A tot Z geautomatiseerd en overzichtelijk gemaakt.


Je ziet in één oogopslag je actuele voorraad, de details van elk voertuig en kunt naar wens foto’s en andere documenten toevoegen.


Ook het opstellen van een factuur wordt met de auto dealer software van CSW Software een heel stuk eenvoudiger. Een marge auto of BTW auto verkopen of BPM berekenen? Met AutomaaT Go kan het allemaal. Krijg je een inruilauto? Dan berekent onze auto dealer software automatisch je BTW, eventuele BPM en andere kosten. Sleutel je in de tussentijd nog aan de wagen, dan kun je deze kosten makkelijk bijboeken op de factuur zodat je de auto later altijd tegen de juiste prijs verkoopt.

Module Werkplaats

Wanneer je een actieve werkplaats hebt, kun je de AutomaaT Go uitbreiden met de module Basic Werkplaats. Met deze uitbreiding kun je op zeer eenvoudige wijze werkbonnen en facturen maken, klanten en hun historie bijhouden. Daarnaast zijn alle koppelingen met de RDW zoals APK afmelden en raadplegen via VWE, A2SP of RDC, en andere partners met je grossiers compleet en gratis in de autodealer software geïntegreerd. Onderdelen bestel je makkelijk door het kenteken in te voeren. Bij je grossier wordt dan direct gezocht naar de geschikte onderdelen voor deze specifieke auto.

 

Offertes

Wil een klant een offerte, dan kun je die met onze auto dealer software zeer makkelijk opstellen. Om de autoverkoop voor jezelf en je klanten eenvoudiger en sneller te maken, heb je de optie om je (potentiële) klant direct een link te sturen waarmee deze de offerte kan goedkeuren.

Er is altijd een overzicht van je uitstaande offertes en hun status en AutomaaT Go zorgt er tevens voor dat je facturen direct in je boekhouding verwerkt worden.

Wat kost AutomaaT Go?

Je kunt al vanaf €49,50 per maand profiteren van AutomaaT Go. Wij brengen geen opstartkosten in rekening en zorgen er altijd voor dat jij zo snel mogelijk met onze professionele auto dealer software aan de slag kan!

Contact

Heb je vragen over onze autodealer software, diensten of tarieven? Of ben je op zoek naar deskundig advies? Onze specialisten helpen jou graag verder! Heb je vragen over onze software? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op
0341 355 855 of stuur een mail naar info@csw.nl.