Onze software

Een van de belangrijkste keuzes die we gemaakt hebben toen CSW Software werd ondergebracht bij Salos B.V: Doen waar je goed in bent. Wij zijn goed in het maken van software voor de automotive sector. Maar op een heleboel andere vlakken zijn we niet gespecialiseerd. Daarom kiezen we ervoor om met zoveel mogelijk partners samen te werken en koppelingen te leggen tussen hun software en onze software. Op die manier worden we een platform waar de gebruiker alle moderne functionaliteiten kan gebruiken, zonder zelf het wiel iedere keer te moeten uitvinden. Het resultaat van die keuze mag er zijn: Twee ijzersterke pakketten voor de mobiliteitsbranche. Compleet, betaalbaar, betrouwbaar. En,  niet onbelangrijk, geen eigendom van een groot concern van onderdelenleveranciers of private equity-aandeelhouders die “snelle winst” als belangrijkste prioriteit zien.

Wat kan ik verwachten van garagesoftware AutomaaT GO?

CSW Software is de grootste aanbieder van online garagesoftware in Nederland en ook in België gaan we aan de weg timmeren.

Omdat elk garagebedrijf anders is en anders werkt is garagepakket AutomaaT GO onderverdeeld in modules.  Op deze manier kunnen zowel grote als kleine bedrijven werken met ons garagepakket. Ook meerdere vestigingen of het bijhouden van meerdere administraties is mogelijk in AutomaaT GO. We draaien al mee sinds 1986, achter de computer en op de werkvloer. Dankzij deze lange ervaring kennen we de gang van zaken in jouw automotive wereld.  

De software stel je zelf samen naar jouw wensen. Zo betaal je alleen voor wat je gebruikt, maar kun je wel blijven groeien. Daarnaast draait AutomaaT GO in de cloud, dus back-ups en onderhoud verzorgen wij voor je; hier zijn geen kosten aan verbonden. Wanneer je klant bij ons wordt rekenen we ook geen opstartkosten. Tevens zijn bijna al onze koppelingen gratis voor je beschikbaar, zoals die met je grossiers of met de RDW en haar providers (VWERDC en A2SP). Alle koppelingen die voor CSW Software gratis zijn, zijn dat voor jou ook. Waarom zouden we jou factureren voor gebruikskosten die niet bestaan?  

Ook belangrijk: Keuzevrijheid. Daar staan we voor. En als een van de weinige pakketten in Nederland zijn we nog altijd volledig onafhankelijk.

Werkplaats? Heb je een actieve werkplaats? Dan kun je eenvoudig starten met onze module Basic Werkplaats. Hierin kun je onder andere werkbonnen maken, facturen maken, klanten en hun historie bijhouden, mailingen versturen, gratis koppelen met je grossiers en APK afmelden. Ook heb je de beschikking over een aantal basisfunctionaliteiten van HaynesPro. Meer informatie over Basis Werkplaats.

 

Autoverkoop? Indien je voornamelijk auto’s verkoopt en geen werkplaats hebt, kun je alles doen met onze Basic Autoverkoop. Hierin zit alles voor het bijhouden van klanten, voorraad, BPM-berekeningen, het factureren en de aftersales. Meer informatie over de Basis Autoverkoop.

 

Werkplaats en autoverkoop? Dan kun je uiteraard bovenstaande modules combineren tegen een gunstige prijs.

Meer weten over AutomaaT GO? Kijk op onze productwebsite

AutomaaT GO in de werkplaats

Wat kan ik verwachten van MotoMate GO

MotoMate GO

<Met meer dan 30 jaar ervaring in de automotive sector met onze garagesoftware AutomaaT GO, hebben we een heel stevige basis. Door de toenemende vraag om aanpassingen van deze software voor de motorenbranche, hebben we besloten om het grondiger aan te pakken en een softwarepakket te ontwikkelen dat helemaal aansluit op wat deze branche nodig heeft. 

 Elk motorbedrijf, groot of klein, kan al gebruik maken van MotoMate GO. inclusief alle gratis prijslijsten en koppelingen met je onderdelen-leveranciers, Whatsapp, back-ups en updates.

Werkplaats?

Heb je een actieve werkplaats? Dan kun je eenvoudig starten met onze module Basic Werkplaats. Hierin kun je onder andere werkbonnen maken, facturen maken, klanten en hun historie bijhouden en mailingen versturen. Ook is er een koppeling met Hexon, via waar je alle prijslijsten kunt inlezen.

Motorverkoop?

Indien je voornamelijk motoren verkoopt en geen werkplaats hebt, kun je alles doen met onze Basis motorverkoop. Hierin zit alles voor het bijhouden van klanten, voorraad, factureren en de aftersales. Dankzij de koppeling met Hexon kun je ook meteen heel eenvoudig online adverteren.

Meer weten over MotoMate GO? Kijk op onze productwebsite