Garage werkplaats software

Omdat verschillende garagebedrijven verschillende eisen stellen aan hun garage werkplaats software hebben we bij AutomaaT GO werkplaats software ontwikkeld die helemaal af te stemmen is op jouw bedrijf. Grote garagebedrijven hebben bijvoorbeeld andere functies nodig dan kleine bedrijven. Onze modulaire software zorgt ervoor dat jij met je bedrijf nooit voor functies hoeft te betalen die je niet gebruikt. Niemand kent jouw bedrijf beter dan jezelf, jij weet wat je bedrijf wel en niet nodig heeft.
Bij de garage werkplaats software van AutomaaT GO bepaal jij welke modules je nodig hebt en stel je zo dus je eigen softwarepakket samen. Mocht je bedrijf uitbreiden en in de toekomst andere functies ineens wel nodig hebben dan breid je het pakket gewoon uit. Je hoeft in zo’n geval dus niet van garage werkplaats software te switchen. Naast dat ons garagepakket modulair is draait deze ook nog eens volledig in de cloud. Wij voorzien de software regelmatig van onderhoud en van backups. Jij kan je dus volledig focussen op je garage. Wil je zelf ervaren hoe fijn de software van AutomaaT GO werkt? Probeer deze dan gratis 30 dagen uit.

Op maat gemaakt voor jouw bedrijf

De garage werkplaats software van AutomaaT GO is helemaal af te stemmen op de eisen van jouw bedrijf. Je hebt bij ons de keuze tussen onze twee basismodules: werkplaats en autoverkoop. Het is natuurlijk ook mogelijk om beide modules te nemen. Bovenop de door jou gekozen basismodule heb je de mogelijkheid om je softwarepakket nog verder uit te breiden. De andere modules die we hebben zijn planning, uitleen, voorraadbeheer en tijdregistratie. Al onze modules zijn speciaal ontwikkeld voor garagebedrijven en helpen je om de werkzaamheden van je bedrijf efficiënt en overzichtelijk te maken. Zo krijg je bijvoorbeeld een beter overzicht van al je afspraken en is het ook gemakkelijk bij te houden hoeveel tijd je per opdracht bezig bent geweest. Zo creëer je een helder overzicht waardoor je ook duidelijk kunt communiceren naar je klanten. Doordat onze garage werkplaats software zo efficiënt werkt bespaar je ook nog eens een hoop tijd en dus geld.

Boekhouding met AutomaaT GO

Onze garage werkplaats software is voorzien van een uitstekende geïntegreerde boekhouding. Hiermee kun je eenvoudig de gehele boekhouding van je garagebedrijf bijhouden. Omdat deze boekhouding speciaal is ontwikkeld voor garagebedrijven wordt er ook rekening gehouden met specifieke zaken zoals BPM en BTW- en marge-auto’s. Gebruik je liever andere boekhoudsoftware? Dan kun je de garage werkplaats software van AutomaaT GO eenvoudig koppelen aan het door jou gekozen boekhoudpakket.

Wil een klant een offerte, dan kun je die met onze auto dealer software zeer makkelijk opstellen. Om de autoverkoop voor jezelf en je klanten eenvoudiger en sneller te maken, heb je de optie om je (potentiële) klant direct een link te sturen waarmee deze de offerte kan goedkeuren.

Er is altijd een overzicht van je uitstaande offertes en hun status en AutomaaT Go zorgt er tevens voor dat je facturen direct in je boekhouding verwerkt worden.

Probeer de software snel en gratis voor 30 dagen uit

Ben je benieuwd wat onze garage werkplaats software voor jou kan betekenen? Probeer deze dan vrijblijvend voor 30 dagen uit! Met onze demo ervaar je zelf hoe fijn onze software is. Heb je vragen over onze software? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0341 355 855 of stuur een mail naar info@csw.nl.