Garage administratie software

Elk garagebedrijf heeft unieke behoeften als het gaat om administratie. De juiste garage administratie software kan hierbij een wereld van verschil maken. Met de software AutomaaT GO wordt het beheren van je administratie heel wat eenvoudiger en efficiënter. Lees verder en ontdek wat onze garage administratie software precies voor jouw bedrijf kan betekenen!

Wat is garage administratie software?

Garage administratie software is een systeem dat speciaal is ontworpen om de administratieve taken van je garagebedrijf te vereenvoudigen. Het helpt bij het beheren van klantgegevens, facturering, voorraadbeheer en meer. Dit type software zorgt ervoor dat je efficiënter kunt werken en minder tijd kwijt bent aan papierwerk.

Voordelen van administratie software voor garages

Het gebruik van administratie software brengt vele voordelen met zich mee:

  • Overzichtelijke administratie : dankzij onze administratie software heb je duidelijk inzicht in de financiële situatie van je bedrijf.
  • Tijdsbesparend : doordat veel processen geautomatiseerd worden met de software, bespaar je heel wat tijd.
  • Professionele uitstraling : het gebruik van garage administratie software zorgt voor een professionele uitstraling naar je klanten toe.

Modules op maat voor jouw bedrijf

Met de garage administratie software AutomaaT GO stel je eenvoudig een softwarepakket samen dat precies past bij jouw garage. Je kiest zelf welke modules je nodig hebt en betaalt enkel daarvoor. Hierbij heb je de keuze uit de basismodules werkplaats of autoverkoop, die je kunt uitbreiden met extra modules zoals planning, voorraadbeheer, of uitleen en verhuur. Op deze manier krijg je een oplossing die naadloos aansluit bij de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

 

Lees meer over de garage software AutomaaT GO

Integratie met boekhoudsoftware

AutomaaT GO biedt de mogelijkheid om de interne boekhouding van de software te gebruiken of het programma te koppelen met een extern boekhoudpakket. De geïntegreerde boekhouding is speciaal ontwikkeld voor de automotive sector en houdt rekening met BPM, BTW- en marge-auto’s, globalisatie en meer. Als je de garagesoftware aan een extern boekhoudpakket koppelt, dan komen alle facturen die je maakt in ons programma eenvoudig in je boekhouding terecht.

Veiligheid en cloud-gebaseerde oplossingen

Onze garage administratie software draait volledig in de cloud, wat betekent dat je altijd en overal toegang hebt tot je gegevens. Wij zorgen voor het onderhoud en de backups, zodat jij je kunt focussen op je core business. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook extra veiligheid voor je bedrijfsdata.

Garage administratie software gratis uitproberen

Wil je zelf ervaren hoe onze garage administratie software werkt? Probeer AutomaaT GO dan vrijblijvend 30 dagen gratis uit. Met de demo kun je direct aan de slag en ontdek je hoe de software jouw werkproces kan verbeteren. Voor vragen of meer informatie kun je contact met ons opnemen via 0341 355 855 of een e-mail sturen naar info@csw.nl.

 

Probeer onze garage software gratis uit