Uitleen.

Verhuren zonder kuren

Probeer
Automaat GO

nu
Gra
tis

Deze module garandeert jou een handig overzicht van je uitleen- en verhuurauto’s. Ook print je moeiteloos je verhuurformulieren. Maak je daarnaast ook nog gebruik van de planningsmodule? Dan zet je de uitleenauto’s en verhuurauto’s ook direct in de planning. Heb je uitleenauto’s beschikbaar voor je klanten? Fietsen? Skateboards? Leen of verhuur deze eenvoudig via de Module Uitleen/Verhuur. Deze module is duidelijk, overzichtelijk en eenvoudig.

Inzicht in je uitleen en/of verhuur

Als een klant zijn of haar auto bij jou achterlaat, wil je die misschien een leenvoertuig ter beschikking stellen. De klant moet tenslotte wel mobiel blijven. Hoe houd je dat allemaal bij? Wie heeft wanneer welk leenvoertuig beloofd aan een klant? Wanneer komt het terug? Wie reed ermee op de datum van de binnengekomen bekeuring? Is die ene leenauto beschikbaar op de dag dat jouw klant hem nodig heeft? Allemaal zaken waar je niet alleen aan moet denken, maar die je ook concreet moet regelen. Met de Module Uitleen/Verhuur heb je hier snel een altijd actueel overzicht van. Dit neemt jou héél veel werk uit handen.

Printen van overeenkomsten en automatisch factureren

Print eenvoudig een leen- of verhuurovereenkomst. En factureer het uitgeleende voertuig automatisch wanneer het teruggebracht wordt, als je dat wilt. Het kan allemaal. Je kunt natuurlijk je eigen prijzen instellen. Ook de rittenregistratie vind je eenvoudig terug.

Voertuigen inplannen

Neem je ook de Module Planning bij ons af? Dan kun je tevens je uitleen- en verhuurauto’s inplannen bij het maken van een werkplaatsafspraak. Zo heb je niet alleen inzicht in de historie van je uitleen- en verhuurauto’s, maar kun je bij het inplannen van een afspraak de gewenste uitleenauto direct aan je planning hangen. Uiteraard is de lengte voor de uitleen onafhankelijk van de lengte van de door de klant gemaakte afspraak. Zo kun je bijvoorbeeld in de planning aangeven dat je verwacht dat de werkzaamheden aan de auto van de klant twee uur in beslag zullen nemen, maar dat de klant de leenauto al vanaf 10.00 uur ’s ochtends leent. En die dus pas de volgende dag om 08.00 uur weer terugbrengt.

Proefrittenregistratie bijhouden

Heb je de Module Autoverkoop? Dan kun je in combinatie met de Module Uitleen/Verhuur ook nog je proefrittenregistratie bijhouden.

Probeer AutomaaT GO nu gratis uit

Heb je wel oren naar AutomaaT GO en wil je het programma uitproberen? Dat kan.
Vul hieronder je gegevens in en selecteer de modules die je wilt proberen.
Je krijgt van ons direct een mail met daarin een link naar je eigen online omgeving en je inloggegevens. Je hoeft er niets voor te downloaden of te installeren.

Onze modules

Basis

Werkplaats

  • Werkbonnen,
  • Facturatie,
  • Mailingen (CRM),
  • Klanthistorie,
  • Voertuighistorie,
  • APK-afmelden,
  • Gratis koppelingen met
    onderdelen-leveranciers…

Verkoop

Voertuig voorraad bijhouden, offertes, orders en facturen maken.

Je hebt de beschikking over uitgebreide real-time statistieken van de voertuig verkoop.
Tevens bevat deze module…

Basis

Planning

Extra

De planning zorgt ervoor dat je overzichtelijk en eenvoudig werkopdrachten, afspraken, uitleen en verhuurvoertuigen kunt plannen.

De planning kan natuurlijk ook geïntegreerd…

Uitleen

Extra

Je hebt een handig overzicht van je uitleen- en verhuurvoertuigen.

Ook kun je je verhuurformulieren printen.

Voorraadbeheer

Extra

Heb je zelf een hoop onderdelen in je magazijn liggen? Maak dan gebruik van de module voorraadbeheer. Hierin vind je onder andere het maken van bestellingen en inboeken van pakbonnen.

Tijdregistratie

Extra

Met de module tijdregistratie kun je exact klokken hoeveel tijd je kwijt bent aan welke activiteit. Daarnaast kun je ziekte- en vakantie-uren bijhouden.

Boekhouding

Extra

Houd zelf de regie met compleet geïntegreerde boekhouding of koppel het met een extern boekhoudpakket.